-

Jag älskar Linda Jansson <3

Pokerglädje!

Lyckades, efter tre försök att kvala in till Sunday Million. En turnering som har en prispott på 1,5 miljoner dollar.
Egentligen kostar den 215$ i inköp vilket ungefär är 1750 kr men vann kvalturnering med 46 spelare som kostade 11$.
Får se om jag ska lira den nu på söndag eller om det blir nå annan söndag.

Nu blir det sängen så jag kommer upp innan 1 imorgon :)

Stoppljus

Nu har 10 företag hört av sig och vill ha mig men jag har varit tvungen att tacka nej då jag inte är riktigt nöjd med lönen än... haha, eller inte. Lika dött som vanligt.

Varit duktig och börjat gymma igen. Hoppas jag kan hålla i det här nu.
Har även börjat se ut som ett stoppljus i ansiktet då jag också ville vara en död fisk och följa strömmen att sola solarium;).

Fotboll ikväll också, får se hur bra det går då jag fortfarade har träningsvärk sen i måndags då vi hade fys med ungarna. Stackarna, hur orkar dom!

From on to off

Varit med Linda nu i helgen.
I fredags drog vi till ousman på förkrök, sen blev det krogen med Martin,Tomas,Sandra,Björne,Elin. Vi drog till stanleys medans Danne och Ousman var på lerran tror jag.
Var iaf en skoj kväll där vi fick ledas ut från krogen. Sov länge dagen efter och gjorde väl inte allt för mycket innan vi på kvällen gick på bio med Martin, erik och maggie. The unborn. Den var helt koej..fast jag hatar skräckfilmer.

Idag hade grabbarna match. torsk med 9-4 eller något sådant.
Sen åkte Linda vid 8.

Sitter och funderar på vad jag ska göra i veckan. Så jäkla irriterad över att jag inte kunde få något jobb. Nu måste jag fortsätta leta och allt känns skit. Vill inte gå hemma längre. jag dör då. usch. Pengarna bara försvinner och snart är jag väl pank också. Vilket kul liv jag kommer att ha då. Tjohooooooooooooo. fuck

RSS 2.0